ONZE VISIE

De visie van KFC Aalbeke SP. is om uw kind op een plezante manier te leren voetballen, voetbal met een hoog fungehalte. Met het oog op de aanleg van ons kunstgrasveld willen wij in de toekomst ook techniektrainingen aanbieden om uw kind nog beter te laten evolueren.

 

Naast het aanleren van voetbal zien wij ook toe op het sociale aspect.  We zorgen ervoor dat elk kind zich goed voelt binnen de groep en ook dat  uw kind correct omgaat met zijn teamgenootjes, scheidsrechter, trainer,... Een speler zal pas evolueren als hij met plezier komt trainen. Wij zijn pas geslaagd als voetbalclub als iedere speler met plezier komt voetballen , geniet van de sport en we een doorstroming hebben van onze jeugd naar ons eerste elftal dat we met trots steunen in derde provinciale dit seizoen .

 

In de toekomst willen wij ook meer jeugdspelertjes aantrekken zodat we in iedere categorie een gezonde bezetting hebben . We streven er ook naar om onze trainers hun trainersdiploma te laten behalen zodat we telkens de kwaliteit van de trainingen kunnen verzekeren in de toekomst. Dit zijn dan ook enkele van onze streefdoelen.

Wim Eggermont

TJVO

DE 10 GEBODEN VOOR DE SPELERS

1) Ik heb respect voor trainers, begeleiders, medespelers, scheidsrechters en tegenstanders . Ik volg en respecteer altijd de regels van fairplay .

2) Ik begroet altijd de trainers, medespelers en andere aanwezigen en dit zowel bij aankomst als bij vertrek .

3) Voor elke afwezigheid tijdens trainingen of wedstrijden breng ik mijn trainer telkens en vooral tijdig op de hoogte.

4) Telkens ik het veld betreed ben ik voorzien van de juiste kledij , schoeisel en scheenbeschermers. Ik heb respect voor al het materiaal en de velden .

5) Ik zorg samen met de trainer en mijn medespelers bij het verlaten van de velden dat alle materiaal terug op zijn voorziene plaats komt en de velden leeg zijn . Ik laat geen kledij, flessen of drinkbussen liggen op het veld.

6) Na elke training en wedstrijd neem ik een douche en laat ik de kleedkamers achter zoals het hoort . Kleedkamers zijn geen speelplaats.

7) Voor de wedstrijden draag ik altijd het trainingspak van Kfc Aalbeke Sport. Ik zorg er ook voor dat in al mijn kledij duidelijk mijn naam vermeld is .

8) Ik gehoorzaam altijd mijn trainer en doe mijn best om alles zo goed mogelijk uit te voeren . Ik help ook mijn medespelers die het iets moeilijker hebben . PESTGEDRAG kan en zal door NIEMAND getolereerd worden .

9) Ik speel in teamverband en zal ten allen tijde ook altijd samenspelen met mijn medespelers zodat er een goede teamspirit heerst . Plezier komt op de eerste plaats ,resultaten zijn voor ons niet prioritair .

10) Om bij te dragen aan de familiale sfeer binnen de club en onze teamgeest te versterken ga ik af en toe binnen in de kantine en probeer ik zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de evenementen georganiseerd door KFCA .

DE 10 GEBODEN VOOR DE (VOETBAL) OUDERS

1) De trainer coacht de ploeg en de ouders zijn de twaalfde man en niet omgekeerd . Aanmoedigen mag zolang dit op een gezonde manier verloopt .

2) Ouders gedragen zich altijd sportief en tonen respect voor trainers, tegenstanders,scheidsrechters, enz……. Wij verwachten dat ouders het goede voorbeeld zijn voor de spelers / kinderen.

3) Wees een motivator voor alle kinderen en niet enkel voor uw zoon / dochter .

4) Zorg ervoor dat uw kind stipt en zoveel mogelijk aanwezig is op de trainingen en wedstrijden met de juiste uitrusting en kids – id of identiteitskaart vanaf U 15 .

5) De beslissingen van de trainers moeten gerespecteerd worden .

6) Bij vragen of opmerkingen dient men de trainer te contacteren zodat er samen op een rustige manier een oplossing kan geformuleerd worden .

7) Zorg dat uw kind over het nodige gerief beschikt om na elke training / wedstrijd te douchen en spoor uw kind ook aan om dit telkens te doen . OPGELET : Vanaf U 9 zijn ouders NIET meer toegelaten in de kleedkamers.

8) Leer jullie kinderen dat winnen leuk is maar dat verliezen ook bij het leerproces hoort .

9) Per team zorgen de ouders in onderlinge afspraak dat er voldoende wagens beschikbaar zijn voor het vervoer van de spelers bij uitwedstrijden.

10) Wij zouden het ook zeer op prijs stellen mochten de ouders af en toe een bezoekje brengen aan de kantine en aanwezig zijn op de evenementen en zo participeren aan de familiale sfeer binnen de club .

© 2019 by Aalbeke Sport Jeugd. Proudly created by Jelle Hugelier

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now